Tulosta
 

Borealin uutiskirje

12.6.2012
*

Viljelijät arvostavat kotimaista kasvinjalostusta

Kasvinjalostuksen arvostus on korkealla viljelijöiden keskuudessa ja sen kautta saatava sadonlisäys ja laatuetu nähdään selvänä.  Lajikevalinnassa painottuvat oloihimme soveltuvat lajikkeet. Satoisuuden rinnalla viljelijät hakevat lajikkeita, jotka ovat viljelyvarmoja ja kasvuajaltaan oman tilan olosuhteisiin sopivia.

Suomalaiset viljelijät tuntevat hyvin Borealin yrityksenä sekä sen jalostamat lajikkeet. Boreal mielletään viljelijöiden keskuudessa ennen kaikkea suomalaiseksi asiantuntija- ja tuotekehitysyritykseksi. Nämä selviävät Borealin viljelijöille teettämästä kyselystä.

Lue lisää.

*

Syyskylvöille vaihtoehtoja

Syysrukiiden lajikevalikoima laajenee, kun pidempään markkinoilla olleiden Reetta- ja Evolo-rukiiden rinnalle tulee uusi hybridiruis Brasetto. Syysvehnän viljelyyn puolestaan Arktika tarjoaa erittäin talvenkestävän vaihtoehdon.

Lue lisää.

*

Runsaasti tapahtumia kesällä

  • Boreal järjestää yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa kesän aikana ruisaiheisia pellonpiennarpäiviä eri puolilla Etelä-Suomea. Lue lisää.
  • Osallistumme myös heinäkuun alussa Oripäässä järjestettävään OKRA maatalousnäyttelyyn 4.-7.7. Osastomme sijaitsee Farmitin yhteisosastolla (B53). Tervetuloa! Lisätietoa Okrasta http://www.okramaatalous.fi/