Tulosta
 

Borealin uutiskirje

7.3.2013
*

Öljykasveissa hyviä lajikkeita ja siementä tarjolla

Öljykasvien lajikevalikoima niin rypsin kuin rapsinkin osalta on kattava ja siementä on hyvin saatavilla. Öljykasvit soveltuvat hyvin viljelykiertoon monille tiloille. Niillä on muun muassa maan kasvukuntoa parantava vaikutus ja hyvä esikasviarvo. Uusien lajikkeiden sato- ja laatupotentiaali kannattaa nyt hyödyntää.

Lue lisää
*

11 uutta Borealin lajiketta kasvilajikeluetteloon

Kasvilajikelautakunta hyväksyi tänä vuonna 11 uutta Borealin lajiketta Suomen kasvilajikeluetteloon. Joukossa on kolme kauralajiketta, kolme monitahoista ohraa, kaksi mallasohrakandidaattia, timotei, syysvehnä ja hybridiruis.

Lue lisää.
*

Borealin logo uudistui

Boreal on uudistanut graafista ilmettään. Uusi raikas ilme näkyy logossa, Bor-merkinnässä ja muussa graafisessa materiaalissa.

Lue lisää.
*

Lajiketieto kätevästi netistä

Borealin www-sivuilta löydät kattavat kuvaukset kaikista lajikkeistamme sekä niiden yhteydestä virallisten lajikekokeiden tulokset.  Tulostaulukoiden avulla lajikkeita on helppo verrata toisiinsa, kun mukana on kaikki tärkeimmät markkinoilla olevat lajikkeet meiltä ja muilta toimijoilta.

Lue lisää.
*

Tervetuloa mukaan kesän tapahtumiin!

Boreal on tulevana kesänä mukana tärkeimmissä maatalousalan tapahtumisa Farmarissa ja Västankvarnin peltopäivässä. Lisäksi järjestämme yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa pellonpiennartapahtumia, joissa tutustutaan uusiin lajikkeisiin.

Lue lisää.