Uutiskirjeen tilaus

Uutiskirjeen tilaus ja peruutus

Tällä lomakkeella voit tilata klimaatin uutiskirjeitä tai poistua niiden jakelulistoilta.

Liittyminen:
Kirjoita alla olevaan kenttään oma sähköpostiosoitteesi ja paina "Tilaa" painiketta. Saat tämän jälkeen antamaasi sähköpostiosoitteeseen varmistusviestin. Klikkaamalla varmistusviestissä olevaa linkkiä aktivoit tilauksesi.

Voit valita alla olevasta listasta sinua kiinnostavat uutiskirjeet. Muista myös määritellä sähköpostin muoto. Valitsemalla "HTML" saat sähköpostiisi kuvilla varustetun graafisen kirjeen. Jos taas valitset "teksti", saat pelkän tekstiversion.

Poistuminen:
Poistuaksesi listalta syötä alempaan sähköpostilaatikkoon sama sähköpostiosoite, jolla aiemmin liityit postituslistalle. Saat hetken kuluttua sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset muuttamaan tilaustietojasi tai perumaan koko tilauksen. Uutiskirjeen tilaamisen peruutus tapahtuu, poistamalla valinnat tilaamiesi kirjeiden kohdalta ja tallentamalla muutokset.


Liity listalle täyttämällä alla olevat tiedot

Sähköpostiosoite:
Sähköpostin muoto:
Muuta tietojasi tai peru tilauksesi täyttämällä alla olevat tiedot

Sähköpostiosoitteesi:
Uutiskirjeen julkaisijoina ovat ympäristöministeriö, maa- ja metsätalousministeriö, liikenne- ja viestintäministeriö, Suomen ympäristökeskus (SYKE), työ- ja elinkeinoministeriö,  Ilmatieteen laitos, ulkoasiainministeriö, valtioneuvoston kanslia, Sitra ja Suomen Akatemia. Lisätiedot: Ympäristöministeriö, Kasarmikatu 25, 00023 Valtioneuvosto.