Tulosta Tulosta
 

Ajankohtaista NYT!

Ilmasto-opas.fi-sivuston kieliversiot on avattu

Ilmasto-opas.fi löytyy nyt myös ruotsiksi http://klimatguiden.fi ja englanniksi http://climateguide.fi. Kieltä voi myös vaihtaa sivuston oikeassa ylänurkassa olevasta kielivalikosta. Lisäksi karttatyökaluihin on tullut parannuksia ja ensimmäiset käytännön ratkaisut on julkaistu Kunnille ja kuntalaisille -osiossa.
Lisätietoja:http://ilmatieteenlaitos.fi/tiedote/518482 ja http://ilmasto-opas.fi/fi/

Klima X Youth Summit – Nuorten ilmastokokous Heurekassa 6. syyskuuta

Heurekassa järjestetään 6.9.2012 klo 9–20 kokous, jossa yläkouluikäiset nuoret kertovat, mitä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi pitäisi tehdä. Mitä me voisimme tehdä ekologisemmin? Esiteltävät ideat ovat nuorten omia, ja he sitoutuvat toteuttamaan niitä arjessaan. Heurekaan tullaan idean kanssa ja kokouksen jälkeen lähdetään toteuttamiskelpoisen suunnitelman kanssa.
Lisätietoja

BEhavE2012 konferenssi Helsingissä 20.–21.9.2012

BEhavE-konferenssi tuo kansainvälisiä tutkijoita pohtimaan ilmastonmuutokseen sopeutumista käyttäytymisnäkökulmasta.
Lisätietoja

Ekotehokkaan kaupunkisuunnittelun foorumi Tampereella 9. elokuuta 2012

Tampereella järjestettävä ekotehokkaan kaupunkisuunnittelun foorumi esittelee mm. kestävän kaupunkikehittämisen projekteja Suomessa ja ulkomailla.
Lisätietoja

E-luku tutuksi Asuntomessuilla 13.7.–12.8.

Asuntomessut Tampereella esittelee messutalojen yhteydessä myös uusien rakentamismääräyksien keskeistä mittaria, kokonaisenergiakulutusta mittaavaa E-lukua.
Lisätietoja

FiGBC:n VÄRKKI-projekti eko- ja energiatehokkuutta kuvaavista ydinindikaattoreista edistyy

VÄRKKI-projekti (Vähähiilisen kiinteistö- ja rakennusalan ydinindikaattorit) on FiGBC:n ja sen jäsenorganisaatioiden yhteisponnistus rakennusten ympäristö- ja energiatehokkuutta kuvaavien mittareiden käyttöönottamiseksi kiinteistö- ja rakennusalan ympäristöjohtamisprosesseissa. Sitran rahoittaman hankkeen avulla pyritään kasvattamaan kiinteistö- ja rakennusalan valmiuksia tehdä oikeita päätöksiä hiilijalanjäljen pienentämiseksi ja energiatehokkuuden parantamiseksi. Projektin loppuraportti julkaistaan loppuvuonna.
Lisätietoja