Parhaat k�yt�nn�t 2010

Tervetuloa maaseutuverkoston hyvien käytäntöjen tietokantaan!


Maaseutuverkoston hyvien käytäntöjen tietokanta levittää maaseudun kehittämistyön hyviksi havaittuja ideoita ja hyödyllisiä toimintatapoja eri puolille maata.

Tietokannasta löydät tässä vaiheessa hankkeet, jotka olivat mukana Parhaat käytännöt 2010 -kilpailussa. Hankkeita on rahoitettu Manner-Suomen ja Ahvenanmaan maaseudun kehittämisohjelmista.

Hyvien käytäntöjen tietokanta on oivallinen työväline maaseudun kehittämistyössä, kun
•    etsit uusia ideoita,
•    haluat oppia muiden toteuttamista hankkeista tai
•    haluat kertoa hyväksi todetusta toimintamallista myös muille.

Tietokantaa ylläpitää maaseutuverkostoyksikkö.Näin käytät tietokantaa:

Tietokannan esimerkkeihin tutustuminen onnistuu HAKU-sivulla. Haun rajaaminen on mahdollista kilpailuvuoden, -sarjan, asiasanan ja sijoituksen perusteella.

Kilpailuvuosi: Valitse alasvetovalikosta kilpailuvuosi ja tämän jälkeen hae, niin löydät hankkeet, jotka olivat mukana kyseisen vuoden kilpailussa.

Kilpailusarja: Valitse alasvetovalikosta kilpailusarja ja tämän jälkeen hae, niin näet kyseisen sarjan edustajat kilpailussa.

Asiasanahaku: Valitse alasvetovalikosta asiasana, johon liittyviin käytänteisiin haluat tutustua ja tämän jälkeen hae, niin näet tiettyyn aihepiiriin liittyvät esimerkit tietokannassa.

Voit rajata hakua valitsemalla hankkeen sijoituksen (voittaja, finalisti, semifinalisti) Parhaat käytännöt -kilpailussa. Mikäli et valitse mitään, kaikki sijoitukset huomioidaan.


Tulosta