Tulosta Tiedekeskus Pilkkeen sivulle

Ensimmäinen vuosi onnistuneesti takana

Pohjoisen metsien kestävästä käytöstä kertovan tiedekeskus Pilkkeen ensimmäinen vuosi on ollut täynnä uuden oppimista, yhteistyötä, tulevaisuuden uskoa ja mikä tärkeintä, ihanaa asiakaspalautetta. Pohjoiset metsät ja niiden monipuolinen kestävä käyttö kiinnostaa!

Lue lisää...

Kesä täynnä tapahtumia

Pilkkeen kesässä tapahtuu; yksivuotissyntymäpäivien lisäksi Pilke on mukana Arctic Rockissa, Jutajaisissa ja Rovaniemi-viikolla. 

Lue lisää...

Syksyn uudet työpajat

Syksyllä Pilkkeen oppimistarjonta täydentyy uusilla työpajoilla. Luvassa on sekä tutkivaa että keskustelevaa oppimista.

Lue lisää...

Uusi 3D-versio tulossa

Metsän tapaan myös tiedekeskus Pilke uusiutuu koko ajan. Tulevaksi kesäkaudeksi suosittu Metsästyssimulaattori saa uuden 3D-version. Metsätähtiä -laulupisteeseen on tulossa uusia kappaleita yhdessä tai yksin laulettavaksi. Metsäaiheisia lauluja löytyy jatkossa myös englanniksi ja jopa japaniksi.

Näyttelykohteiden iPad-sisältönäyttöjen käyttöä ja sisältöä laajennetaan uusin kuvin ja videoin, ja näin ne palvelevat tiedon ja elämysten etsijöitä entistä paremmin.

Verkkokauppa avautuu

Pilke-myymälästä löytyy laadukkaita, metsäisiä tuotteita itselle tai lahjaksi. Tule tutustumaan valikoimaan tiedekeskuksen myymälään tai vieraile 20.6. avautuvassa verkkokaupassamme.

Valitsemme kuukausittain sesonkiin sopivan ”Kuukauden tuotteen”, josta saa 10 % alennusta. Kuukauden tuote esitellään verkkosivuillamme.