Tulosta Tiedekeskus Pilkkeen sivulle

Pilkemäiset leirikoulut alkavat

Pohjoista luontoa, kulttuuria ja elinkeinoja elämyksellisesti ja toiminnallisesti tutkivat leirikoulupaketit käynnistyvät Rovaniemellä syksyllä 2013. Leirikoulukuljetuksiin VR tarjoaa alennetun luokkaretkipaketin.

Espoon Järvenperän 8-luokka testasi leirikouluohjelmaa syyskuussa, kokemukset voit lukea verkkojutusta.

Lue lisää...

Kahvetta ja dissainia

Pilke Café -tilaisuudet jatkuvat normaalisti noin kaksi kertaa kuukaudessa kahvitarjoilun kera. Pilke on mukana myös maailman pohjoisimmalla muotoiluviikolla 18.-24.2.2013.

Lue lisää...

Lukukauden lopuksi keväthulinat

Tammi-huhtikuussa tiedekeskus tarjoaa useita eri työpajoja oppimisryhmille. Toukokuussa juhlitaan kasvukauden alkua Keväthulinoissa. Jokaiselle ryhmälle löytyy sopiva kevätpulma ratkaistavaksi!

Lue lisää...

Pehmoterapiaa hyönteiskammoisille

Tammikuun tuotteina ovat Fobian kierrätysmateriaalista valmistamat uniikit pipot ja lapaset. 

Jokaiseen tuotteeseen on applikoitu ötökkä. Pilkkeelle Fobia on suunnitellut ikioman tukkimiehentäi-kuvan. Tuotteita ”Tuksu”-applikaatiolla saat siis ainoastaan meiltä!

kuva: Julia Yliniva

Shoppaile verkkokaupassa

Pilke-myymälän uusi vuosi alkaa mukavasti; viime vuonna teimme ahkerasti töitä, jotta saisimme verkkokaupan auki ennen vuoden vaihtumista - ja työmme palkittiinkin jo lokakuun puolivälissä. Tutustu verkkokauppaan ja käy ostoksilla!Euroopan metsäviikko lähestyy

Joulukuussa 2013 Rovaniemelle kokoontuu noin 150 ulkomaista vierasta. Lapin talvisissa maisemissa järjestetään metsäviikon tärkein tapahtuma: YK:n elintarvikejärjestö FAO:n Euroopan metsätalouskomission ja YK:n Euroopan talouskomissio UNECEn yhteiskokous. Viikko on mainio tilaisuus koko metsäsektorille esitellä osaamistaan.

Lue lisää... 

Hauska tavata!

Tällä palstalla esittelemme itsemme – pilke silmäkulmassa!

Olen Laura, Pilkkeen asiakasneuvoja. Tehtäviini kuuluu Metsähallituksen asiakaspalvelu ja lupamyynti sekä vaihtelevat tiedekeskukseen liittyvät tehtävät kuten innoitus, ryhmien opastaminen ja Pilke Café -tilaisuuksien järjestäminen.

Koulutukseltani olen liiketalouden tradenomi. Pilkkeessä olen työskennellyt reilu puolitoista vuotta. Pidän työstäni sen monipuolisuuden vuoksi. On ihanaa, kun jokainen työpäivä on erilainen ja täynnä uudenlaisia haasteita! Ihmisten parissa työskenteleminen on mielekästä ja asiakaspalvelu onkin työni tärkeimpiä piirteitä. Tykkään vapaa-ajallani liikkua paljon luonnossa ja siksi työympäristö on minulle aivan oikea!

On hienoa olla mukana kehittämässä aivan uudenlaista kohdetta kotikaupunkiini ja nähdä, miten ihmiset ovat Pilkkeestä innostuneet!