Tulosta Tiedekeskus Pilkkeen sivulle

Leirikouluun Rovaniemelle!

Arktisilla Jäljillä -leirikoulu vie luokkanne tutustumaan pohjoiseen luontoon, Lapin elinkeinoihin ja kulttuuriin. Nopean varaajan etu nyt yli 100 €!

Lue lisää...

Asiakaspalvelumme uudistui

Olemme saaneet aulaamme uudet, kauniit ja ketterät asiakas- palvelutiskit! Muistattehan, että asiakaspalvelumme palvelee myös kalastus- ja metsästyslupien myynnissä sekä retkeily- asioissa.  

Lue lisää...

Pilkkeen kesätapahtumat

Kesä 2013 on jälleen tapahtumia täynnä Pilkkeessä! Kesän tapahtumiin kuuluvat muun muassa Pilkkeen kaksivuotissyntymäpäivät, Arctic Rock -nuorisomusiikkitapahtuma ja sieninäyttely.

Lue lisää...

Kuvaa oma kauhumetsäsi

Nyt lapset ja nuoret pääsevät toteuttamaan oman kauhumetsänsä elokuvakilpailun kautta! Tarkoituksena on kuvata kahden minuutin kestoinen elokuva. Palkintoraatiin kuuluvat tiedekeskus Pilkkeen tiimi, Arktista vimmaa -elokuva- ja mediafestivaalin raati ja Lapin lastenkulttuuri- verkoston edustaja.

Lue lisää...


Tarinat valtaavat Pilkkeen syksyllä

Ensi syksy on täynnä kiinnostavia oppimiseen liittyviä tapahtumia kaikenikäisille oppijoille! Vietämmekin opeiltapäivää Pilkkeessä torstaina 15.8. klo 14-18, jolloin kaikki opettajat ja opettajiksi opiskelevat ovat tervetulleita tutustumaan tarkemmin Pilkkeen oppimistarjontaan.

Lue lisää...

Hauska tavata!

Tällä palstalla esittelemme itsemme – pilke silmäkulmassa!

Olen Jaakko, tiedekeskussivari. Työtehtäviini kuuluu
kaikenlaista yleistä puuhailua Pilkkeen hyväksi. Siviilipalvelustyörupeamani alkoi huhtikuun alussa ja loppuu ensi vuoden helmikuussa.

Hain Pilkkeeseen siviilipalvelukseen, koska halusin monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä. Kuluneen kuukauden perusteella voin sanoa, että olen löytänyt tieni oikeaan paikkaan, ja että työtehtävät tulevat varmasti jatkossakin pysymään monipuolisina! Siviilipalvelusvuodeltani toivon laajan työkokemuksen lisäksi uusien ja mielenkiintoisten ihmisten tapaamista.

Harrastan vapaa-ajallani musiikkia sen kaikissa muodoissa, niin kuuntelijana kuin soittajanakin. Minut on mahdollista bongata myös Pilkkeessä järjestettävän Arctic Rock -tapahtuman järjestäjätiimistä.

Jaakko Hirvioja, tiedekeskussivari