Tulosta Tiedekeskus Pilkkeen sivulle

Kevään uudet työpajat

Kevään aikana työpajavalikoimamme tulee laajenemaan entisestään. Helmikuussa avattavaan Tarinametsä -näyttelyyn kuuluvien työpajojen lisäksi järjestämme perinteiset bongaa puuosat, tukkimiehentäi Tuksu- ja ekosysteemipalvelutiimityöpajat päiväkoti- ja koululaisryhmille.  Myöhemmin keväällä järjestämme myös muita uusia työpajoja, joista ilmoittelemme tarkemmin nettisivuillamme. Voit aina kysyä asiakaspalvelustamme ryhmällesi sopivaa työpajaa!

Lue lisää...

Tapahtumarikas kevät

Pilkkeen kevättä koristaa jälleen useat tapahtumat. Pilke Cafét jatkavat keskiviikkoiltoina pari kertaa kuukaudessa luontoon ja metsiin liittyvillä luennoilla. Arctic Design Week puolestaan valtaa helmikuun kolmannen viikon. 

Lue lisää...

Pilkkeen laatutyö palkittiin

Tiedekeskus Pilke vastaanotti Laatutonni-diplomin 17.1.2014 Helsingin Matkamessuilla. Laatutonni on matkailualalle räätälöity laatuohjelma, jossa Pilke on ollut mukana parin vuoden ajan kehättämässä toimintaansa. 

Lue lisää...

Metsäpeliluola on täällä!

Pilkkeen uusi metsäpeliluola esiteltiin yleisölle ensimmäistä kertaa viime marraskuussa, jolloin luola otettiin innostuksella vastaan. Metsäpeliluola on kiertävä metsäaiheinen peliluola, joka on toteutettu yhdessä useiden metsäalan viestijöiden kanssa. Maistiaisia metsäpeliluolasta on nähtävillä Tiedekeskus Pilkkeessä! 

Lue lisää...

Hauska tutustua!

Tällä palstalla esittelemme itsemme – pilke silmäkulmassa!

Olen Ritva, aloitin tämän vuoden alussa Tiedekeskus Pilkkeen markkinointipäällikkönä. Monipuolisiin työtehtäviini kuuluvat tiedekeskuksen markkinointisuunnittelu ja toteutuksen ohjaaminen, markkinointiviestinnälliset tehtävät, tapahtumatuotanto ja asiakassuhteiden hoitaminen.  Toimin Pilke-toimitalon ja tiedekeskuksen asiakaspalvelun esimiehenä. 

Pilke-talo on ainutlaatuinen puurakennus, tiedekeskus jossa on ihana asiakaskunta ja mahtava työyhteisö! Tiedekeskuksessa opin koko ajan uutta pohjoisista metsistä. Kun kuulen tiedekeskuksesta iloisia ääniä ja laulua, ja näen vieraiden touhuilevan yhdessä, hyvä mieli tarttuu ja huomaan hymyileväni itsekseni töitä tehdessä.

Olen työskennellyt Metsähallituksessa markkinointitehtävissä seitsemän vuotta, Villi Pohjola ja Laatumaa yksiköissä. Aiemmin olen työskennellyt Arktikum-talossa myynnissä ja markkinoinnissa, matkailun konsulttiyrityksessä projektitehtävissä sekä hotelleissa eri puolella Suomea.

Pari vuotta sitten toteutin pitkäaikaisen haaveeni ja uskaltauduin aikuisten ratsastuskurssille, ja ratsastuksesta on tullut tärkeä harrastus!

Ritva Vaarala, markkinointipäällikkö