Sarvi - Riista-asioiden uutiskirje

Huippuseminaari suurpedoista kiinnostuneille

toukokuu 2007
Suomalaiset suurpedot – monitavoitteista kannanhoitoa
Paikka: Kuhmo, Kuhmo-talo

Aika: 11.-12.6.2007

Metsästäjäin Keskusjärjestö järjestää yhteistyössä Kainuun riistanhoitopiirin ja Kuhmon riistanhoitoyhdistyksen kanssa suurpetoseminaarin Kuhmossa. Seminaarin tarkoituksena on välittää tietoa kaikille suurpetoasioista kiinnostuneille.

Suurpetokantojen lisääntyminen jakaa vahvasti ihmisten mielipiteitä. Suomalaiset suurpedot – monitavoitteista kannanhoitoa -seminaari esittelee tuoreimmat suurpetoihin liittyvät tutkimustulokset, valottaa suurpetojen suojelua ja kannanhoidon linjauksia sekä tuo esille erilaisia näkökulmia ja haasteita suurpetoihin liittyvistä asioista. Kahden päivän tiiviin ohjelman annista vastaa tasokas esiintyjäkaarti EU:n komissiosta, maa- ja metsätalousministeriöstä, Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksesta, ympäristöministeriöstä sekä joukko suurpetoasiantuntijoita Ruotsista, Norjasta, Venäjältä ja kotimaasta. Myös paikalliset tahot tuovat esille näkemyksiään suurpetoasioista.

Seminaarin osallistumismaksu on 20 € 10.5.2007 mennessä ilmoittautuneille ja 30 € 24.5.2007 mennessä ilmoittautuneille. Seminaarimaksu sisältää osallistumisen, aineistomaksun ja kahvin molempina päivinä. Ruokailut kukin osallistuja hoitaa itse. Mahdollisuus simultaanitulkkaukseen.

Tiedustelut Metsästäjäin Keskusjärjestö (09) 2727 810.

Ohjelma ja ilmoittautuminen: www.riista.fi

HUOM! rajoitettu osallistujamäärä.

Tietoa majoitusmahdollisuuksista saa esimerkiksi Kuhmon kaupungin Internet-sivuilta.  

Tervetuloa!

<< paluu etusivulle

www.rktl.fi / www.riista.fi / www.metsa.fi / www.mmm.fi
Om du vill komma med på nyhetsbrevet Sarvis sändlista eller ta bort dig från listan, skickar du ett meddelande till: tiedotus@mmm.fi