Tulosta
  22.3.2011
*

Uudistunut Vesikirje


Edessäsi on uusi Vesikirje, jonka tavoitteena on välittää vesiuutisia sekä Suomesta että maailmalta. Keskeisiä aiheitamme ovat lainsäädäntötyö ja sen toimeenpano, tutkimus ja tapahtumat. Uutiskirjeestä vastaa Suomen ympäristökeskus.

Aiemmin Vesikirje ilmestyi hallinnon sisäisenä uutiskirjeenä, joka sähköpostitse tavoitti vesialan ammattilaisia maa- ja metsätalousministeriössä, ympäristöministeriössä, Suomen ympäristökeskuksessa sekä aluehallinnossa.

Saamamme palaute on ollut pääsääntöisesti hyvää ja monet ovat pitäneet kirjettä tarpeellisena. Ympäristöhallinnon kansainvälisten vesiasioiden lisäksi meidän on toivottu kertovan myös muista alan ajankohtaisista aiheista. Tietoa on kyllä tarjolla, mutta usein ajanpuute rajoittaa alkuperäisiin tietolähteisiin tutustumista ja tiedon analysointia. Tätä Vesikirje pyrkii tekemään puolestamme.

Pyrimme laajentamaan lukijakuntaa ympäristö- ja vesivarahallinnon ulkopuolelle ja lähetämme tämän ensimmäisen uudistetun Vesikirjeen laajalla jakelulla muihin ministeriöihin, tutkimuslaitoksiin, yliopistoihin ja yksityiselle sektorille.

Vesikirje julkaistaan myös www.ymparisto.fi-palvelussa. Kirjeen voi tilata tai perua sivun alalaidasta löytyvän linkin kautta.

Aika näyttää, miten onnistumme. Palaute on aina tervetullutta ja sitä voi lähettää toimittajien sähköpostiin.

Hyvää alkanutta kevättä toivottaen,

Seppo Rekolainen
Päätoimittaja

Paluu etusivulle