Tulosta
  6.10.2011

Suomi-paviljonki Maailman Vesifoorumiin Ranskaan maaliskuussa 2012

 
 Edellinen Maailman vesifoorumi pidettiin Istanbulissa vuonna 2009. Kuva: Seppo Rekolainen
Suomi osallistuu 12.-17.3.2012 ensimmäistä kertaa omalla näyttelypaviljongilla kuudenteen Maailman Vesifoorumiin, joka on maailman suurin vesialan tapahtuma. Suomen pääteemat paviljongilla ovat vesiturvallisuus ja kumppanuudet.  Paviljongin valmistelua koordinoivat Suomen ympäristökeskus (SYKE), Suomen Vesifoorumi (FWF) ja Cleantech Finland.

Tapahtuma kerää yhteen eri alojen toimijoita ympäri maailmaa

Ranskan Marseillessa järjestettävään Vesifoorumiin osallistuu laajasti vesialan hallinnon edustajia, ministeridelegaatioita, tutkijoita ja tutkimuslaitoksia sekä yksityisiä yrityksiä ja asiakkaita. Edellisessä Maailman Vesifoorumissa Turkissa vuonna 2009 osallistujia oli 192 maasta yli 33 000.

Vahvistaa Suomen imagoa vesiteknologian edelläkävijämaana ja edistää verkostoitumista

Suomen osallistuminen mahdollistaa suomalaisten vesialan tutkimushankkeiden ja -tulosten, innovaatioiden, tuotteiden ja palveluiden kansainvälisen markkinoinnin. Paviljongilla esitellään suomalaista osaamista mm. erilaisten oheistapahtumien kautta.

Suomi-paviljonki kannustaa hankkimaan kansainvälisiä vesialan yhteistyökumppaneita sekä luomaan ja syventämään yhteistyöverkostoja laajoilla kansainvälisillä markkinoilla. Paviljongilla voidaan käydä ennalta sovittuja yhteistyökeskusteluja ja tehdä tutkimukseen tai muuhun vesialan toimintaan liittyviä aloitteita.

Paviljongilla on erinomainen sijainti isäntämaa Ranskan näyttelytilojen vieressä.

Ehtiikö vielä mukaan?

Suomi-paviljongille voidaan vielä ottaa mukaan uusia toimijoita. Ota mahdollisimman pian yhteyttä lisätietojen antajiin.

Lisätietoja:

Maria Arola, Suomen ympäristökeskus SYKE, etunimi.sukunimi@ymparisto.fi

Katri Mehtonen, Suomen Vesifoorumi, etunimi.sukunimi@finnishwaterforum.fi

Janica Johansson, Cleantech Finland, etunimi.sukunimi@finpro.fi

Paluu etusivulle